lördag 28 maj 2011

Ludde provar på: #3 Glass

IMG_3099

I början på april fyllde Luddes kompis Lilja 2 år. Lilleman hade köpt present och skulle gå på kalas så klart. När vi kom dit så var vår kille yngst av alla han men fick ändå sitta med vid barnbordet när den spännande tårtan med sprakande fyrverkeripynt bars in. Det är ju något alldeles speciellt gulligt med bebisar som gör stora ögon åt allt nytt och konstigt som de ser. Halvöppen mun och ögon som tefat. Man blir alltid full i skratt.

Den här dagen bjöd även på nya smaker. Alla barnen fick vaniljglass, så även Luddeman 8 mån. Det var inte mycket och kanske inte så nödvändigt men han gör ju INTE såna här miner av mosad frukt direkt ;)

IMG_3110 IMG_3115

Efteråt var det lek och bus som avslutades framför en barnfilm i soffan. Jag vet inte hur Ludde uppfattade allt men andra barn står högt på intresselistan och jag tror att barnkalas med glass var något som hamnade på topp fem listan åtminstone.

IMG_3120

För övrigt så fyller pappa Dennis hela 39 år idag. Ludwig skall gratulera med buller och bång, bilder kommer såklart senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar