onsdag 28 juli 2010

Övertid 40 veckor + 6 dagar

Gravid6855-30x40

Nej, Ludwig har inte kommit ut ännu. Han har det helt enkelt för gott inne i magen och är just nu inte ett dugg nyfiken på världen utanför. Jag mutar med glass, kattsvansar och kille-kill men han bara sparkar med benen och ligger kvar.

Sparkarna föresten, jävlar vad ont det gör nu. Allt bök och stök han kör inne i magen smärtar. Skinnet är så spänt så man tror det skall brista (ännu mer). Tillsammans med ev gasbildning så blir det nästan olidligt. Har man legat stilla mer än 20 min på ett vis är det riktigt plågsamt att ta sig upp. Foglossning galore också, det lilla jag hade innan är inget mot det här. 10-20 meters promenadväg kommer jag innan det blir vilopaus och svordomar.

Jag har lyckats göra 2 saker som jag skjutit upp, färga håret och plåta magen. Nu är båda sakerna gjorda så om det var det bebis väntade på så går det bra att komma i natt!

Plåtning ja, de här 3 bilderna i inlägget tog jag ikväll. Jag använder canons egna remote shooting program tillsammans med laptoppen. Det funkar bra. Det blir lite extra spillbilder jämfört med en person bakom avtryckaren men i gengäld så får jag välja mina egna poser när jag hela tiden kan titta på skärmen. Jag har ju gått upp en smula i vikt så att få 300 tjocksmockbilder på sig själv från en annan fotograf kändes inte så lockande. Själv är bäste dräng. De här bilderna kan jag leva med tills jag börjar kämpa med att få bort kilona ifrån mammakroppen igen…

Tills dess tar jag en till piggelin och en puss av Dr D tack!

Gravid7011 Gravid7063

3 kommentarer:

 1. Första bilden känns lite caravaggio på ett bra sätt :)

  Hoppas att allt kommer snart och det går lugnt och sakta

  SvaraRadera
 2. Va fina ni är! Ska bli skoj o se den dära ongen när han behagar komma ut. ;-)

  SvaraRadera
 3. Ja, man behöver ju inte vänta ända till påsk för att kläcka, hör ni. ;)

  SvaraRadera