söndag 18 april 2010

En dag som mig själv. Eller?

Rubrik: Min dag

Daterat: 2005-04-27 11:50:00

Vaknade klockan 10 av att telefonen ringde. Det var chefen och han undrade varför jag inte var på jobbet.

-JAG ÄR KVINNA, INGEN MASKIN! KÖR TÅGET SJÄLV DIN UPPBLÅSTE JÄVEL, HUR SVÅRT KAN DET VARA?!?! skrek jag, slängde på luren och somnade om. Vaknade igen klockan ett och lagade brunch bestående av en massa små godispåsar som jag snott från restaurangvagnen under Agnetas pass. Hon är en jävla subba iallafall, så det är bara rätt åt henne om det fattades i kassan. Hahahaha, där fick hon!

Sen kom min pojkvän hem, han hade varit på Toys ’R’ Us och köpt två pippilångstrump-kit som vi drog på oss på en gång. Sen lekte vi skattjakt och bröt upp parketten i vardagsrummet.

Efter det gjorde vi en spegelvägg av alla mina cdskivor, jag har ju ändå tröttnat på sån där hårdrocksmusik, de skriker ju bara hela tiden! Det blev jättefint!

Sen bytte jag om till min rosa tyllklänning och mitt diadem. Jag sa åt knudor att vi kunde leka att jag var en snäll fe som förtrollade allt så det blev rosa sockervadd, men han ville hellre leka He-man. Killar är så barnsliga!

Nä, nu ska jag titta på teletubbies.

Buh-bye!

Författat av finurlige farbrorn Bergatroll för snart 5 år sedan. I andan “om jag var dig för en dag”.

Nu är han jättegammal och kan förmodligen inte skriva så roligt längre. Texter om obskyra tv-spel och gamla instrument av trä är allt han bjuder på *suck*.

1 kommentar:

  1. Ja, men alltså, ett tag tänkte jag att det där lät ju inte mer än rimligt. :D

    SvaraRadera